skip to content

 

Tratamente faciale cu produse profesioanale Holly Land,Juliette Armand,Dr.Kadir

Machiaj semipermanent

contur ochi, sprâncene,contur si pigmentare buze

Metabolic depresor

tonifiere, mărire sâni, masaj cu vacuum, masti plastice pentru sani

Solar

cremă specială pentru accelerare bronz, hranire si hidratare piele 

Epilatii

ceară de unică folosinţă

 


Se acceptă plata prin credit card. Puteţi consulta preţurile serviciilor noastre pe website. Dacă doriţi informaţii suplimentare despre preţuri şi oferte speciale, le puteţi solicita telefonic la 021.318.48.74.

cursuri.jpg
intraceuticals.jpg
intraceuticals_produse.jpg
power-plate.jpg
servicii.jpg

Bun venit la Arcadia Cosmetic Center!


 

         

 

:

 

 

 

Ne place frumusețea și ne dorim să fim atrăgătoare oriunde ne-am afla. Pentru că suntem femei și pentru că putem, nu-i așa? La Arcadia Cosmetic Center am creat un loc doar pentru noi, doamnele - un refugiu relaxant, o oază de frumusețe în vacarmul zilnic.

Fie că aveţi nevoie de un epilat sau un pensat, fie că vreţi un tratament facial pentru tipul specific de ten sau o ședință la solar, vă stăm la dispoziție în fiecare zi, de luni până sâmbătă, pe bază de programare, astfel încât fiecare dintre voi să beneficieze de toată atenţia noastră.


Ne place ceea ce facem și suntem la curent cu ultimele noutăți în domeniul frumuseții pentru a veni în întâmpinarea tuturor nevoilor tale, atât cu produse inovatoare cât şi tehnici şi aparatură modernă. Arcadia Cosmetic Center este unul din puținele centre de frumusețe din Bucureşti dotate cu aparat PowerPlate, tehnologie de ultimă oră în remodelare corporală și tonifiere musculară.

Pentru cele dintre voi ce doresc să aprofundeze acest domeniu fascinant al frumuseţii feminine şi să devină cosmeticiene, Arcadia Cosmetic Center organizează cursuri acreditate de Ministerul Muncii.

 

 

Intraceuticals este tratamentul facial folosit de catre cele mai exclusiviste clinici si saloane de frumusete din lume. Este un sistem revolutionar non-invaziv destinat ridurilor care inlocuieste traditionalele tratamente invazive cu substante active precum Botox, acid hialuronic.

 

Echipamentul Power Plate® este aparatul premium pe baza de vibrații, care generază, într-o nouă dimensiune, soluții pentru toate vârstele, stilurile de viață, sau condiție fizică. Folosește principii ale antrenamentului pe bază de accelerație (Acceleration Training™) pentru stimularea răspunsului natural al corpului la acțiunea vibrației.

 

Apple Serum Dr Kadir