skip to content

 

      Ce este Power Plate®?

Echipamentul Power Plate® este aparatul premium pe bază de vibrații, care generează, într-o nouă dimensiune, soluții pentru toate vârstele, stilurile de viață, sau condiție fizică. Folosește principii ale antrenamentului pe bază de accelerație (Acceleration Training™) pentru stimularea răspunsului natural al corpului la acțiunea vibrației.

Profesionist cu profesioniştii

 

"Power Plate a demonstrat că este o modalitate foarte eficientă şi populară în rândul sportivilor noştri deoarece antrenamentul a avut rezultate impresionante chiar şi după o scurtă perioadă de utilizare - a crescut forţa jucătorilor, flexibilitatea musculaturii, metabolismul şi circulaţia sangvină. Toţi jucătorii noştri apreciază beneficiile antrenamentului pe Power Plate - şi-au mărit viteza de reacţie, abilitatea de a sări, balansul şi coordonarea mişcărilor. Dacă te simţi rigid ca o bucată de lemn, te întinzi pe aparat şi devii instantaneu flexibil. Cred că asta spune tot. Chicago Bulls utilizează din plin echipamentul Power Plate şi avem aparate la ambele sedii - Berto Center şi United Center".

Eric Helland, Fiziochinetoterapeut, NBA Chicago Bulls

Power Plate - o mişcare inteligentă

 

Vrei să afli secretul Madonnei şi al corpului ei impecabil la cei 50 de ani? Acum se poate. Pentru că nu mai e niciun secret faptul că Power Plate a ajuns şi în România.


Tehnlogia folosită iniţial pentru pregătirea astronauţilor a stat la baza acestui aparat revoluţionar care foloseşte puterea vibraţiilor combinată cu exerciţii intense pentru a remodela ţesuturile corpului tău.

Power Plate a determinat o revoluţie în industria frumuseţii, sportului şi wellness-ului. Noua tehnologie s-a dovedit a fi un succes, reprezentând cel mai modern aparat de întreţinere corporală, înlocuind timpul petrecut la sala de fitness cu doar 10 minute.

Antrenamentul cu vibraţii a fost dezvoltat pentru a contracara lipsa gravitaţiei din spaţiu, iar Power- Plate este rezultatul optimizării acestui principiu. Fără a folosi greutăţi adiţionale aplicate direct pe aparatul locomotor, cu Power-Plate s-au dezvoltat programe de antrenament ce permit oricui să-şi îmbunătăţească look-ul, sănătatea, starea fizică şi psihică. Oricine poate folosi Power-Plate, indifferent dacă sunt sportivi de performanţă sau persoane sedentare, persoane în vârstă sau supraponderale.

Power-Plate acţionează ca un impuls mecanic, generând un reflex natural de întindere numit Reflex Tonic Oscilant, un impuls care determină contracţia reflexă a musculaturii, accelerând şi decelerând variabil, în funcţie de frecvenţa, amplitudinea şi durata setate de utilizator. În timpul antrenamentului cu Power-Plate, muşchii pompează sânge în toate regiunile corpului, crescând debitul sangvin cu până la 50%, asigurând astfel irigaţia corespunzătoare tuturor celulelor.

Prin antrenamentul cu Power-Plate se pot face exerciţii de tonifiere, stretching, masaj şi relaxare.

O şedinţă cu Power-Plate durează 10 sau 15 minute (pentru un antrenament mai complex) şi se începe cu exerciţii de tonifiere pe cât mai multe grupe musculare, fiind posibilă şi antrenarea unor zone greu accesibile antrenamentului convenţional, cum ar fi muşchii feţei, pelvisului şi coloanei vertebrale; urmată de exerciţii de stretching, menite să detensioneze şi să relaxeze reflexele musculaturii implicate prin creşterea fluxului sangvin, indusă de vibraţii ce duc implicit la creşterea temperaturii muşchiului. Urmează exerciţiile de masaj, ce îmbunătăţesc circulaţia sangvină şi mobilitatea ţesuturilor, desfac aderenţele şi procesele fibrozante, distrugând şi diminuând celulele grase, cu eficienţă în diminuarea celulitei.

 

prezentare Power Plate utilizare Power Plate
exerciţii Power Plate tonifiere şi masaj anticelulitic


Preţuri Power Plate


10 şedinţe (plus 5 gratuite) - 100 de Euro .  Acceptăm credit carduri

        Cum funcţionează?       Încearcă-l pe pielea ta


Arcadia Cosmetic oferă clientelor sale (care achiziţionează minim un tratament cosmetic) posibilitatea de a încerca gratuit efectele tehnologiei Power Plate.
Nu mai sta pe gânduri.
Sună şi programează-te chiar astăzi. Află pe pielea ta ce poate face Power Plate.

Informaţii şi programări la telefon

                  021 318 48 74

 

Grupele de exerciţii Power Plate