skip to content

 

      Ce este Power Plate®?

Echipamentul Power Plate® este aparatul premium pe bază de vibrații, care generează, într-o nouă dimensiune, soluții pentru toate vârstele, stilurile de viață, sau condiție fizică. Folosește principii ale antrenamentului pe bază de accelerație (Acceleration Training™) pentru stimularea răspunsului natural al corpului la acțiunea vibrației.

Profesionist cu profesioniştii

 

"Power Plate a demonstrat că este o modalitate foarte eficientă şi populară în rândul sportivilor noştri deoarece antrenamentul a avut rezultate impresionante chiar şi după o scurtă perioadă de utilizare - a crescut forţa jucătorilor, flexibilitatea musculaturii, metabolismul şi circulaţia sangvină. Toţi jucătorii noştri apreciază beneficiile antrenamentului pe Power Plate - şi-au mărit viteza de reacţie, abilitatea de a sări, balansul şi coordonarea mişcărilor. Dacă te simţi rigid ca o bucată de lemn, te întinzi pe aparat şi devii instantaneu flexibil. Cred că asta spune tot. Chicago Bulls utilizează din plin echipamentul Power Plate şi avem aparate la ambele sedii - Berto Center şi United Center".

Eric Helland, Fiziochinetoterapeut, NBA Chicago Bulls

Exerciţii de masaj

 

 

Exerciţii care nu au nevoie de nici o prezentare. Şi nici de maseur.
Vă vor relaxa muşchii şi mobiliza articulaţiile cum nici nu credeaţi că se poate.


 

image001.gif
image002.gif
image003.gif
image004.gif
image005.gif
image006.gif

        Cum funcţionează?       Încearcă-l pe pielea ta


Arcadia Cosmetic oferă clientelor sale (care achiziţionează minim un tratament cosmetic) posibilitatea de a încerca gratuit efectele tehnologiei Power Plate.
Nu mai sta pe gânduri.
Sună şi programează-te chiar astăzi. Află pe pielea ta ce poate face Power Plate.

Informaţii şi programări la telefon

                  021 318 48 74

 


Preţuri Power Plate


10 şedinte (plus 1 gratuită) -
100 Euro

Acceptăm credit cardurile