skip to content

 

      Ce este Power Plate®?

Echipamentul Power Plate® este aparatul premium pe bază de vibrații, care generează, într-o nouă dimensiune, soluții pentru toate vârstele, stilurile de viață, sau condiție fizică. Folosește principii ale antrenamentului pe bază de accelerație (Acceleration Training™) pentru stimularea răspunsului natural al corpului la acțiunea vibrației.

Profesionist cu profesioniştii

 

"Power Plate a demonstrat că este o modalitate foarte eficientă şi populară în rândul sportivilor noştri deoarece antrenamentul a avut rezultate impresionante chiar şi după o scurtă perioadă de utilizare - a crescut forţa jucătorilor, flexibilitatea musculaturii, metabolismul şi circulaţia sangvină. Toţi jucătorii noştri apreciază beneficiile antrenamentului pe Power Plate - şi-au mărit viteza de reacţie, abilitatea de a sări, balansul şi coordonarea mişcărilor. Dacă te simţi rigid ca o bucată de lemn, te întinzi pe aparat şi devii instantaneu flexibil. Cred că asta spune tot. Chicago Bulls utilizează din plin echipamentul Power Plate şi avem aparate la ambele sedii - Berto Center şi United Center".

Eric Helland, Fiziochinetoterapeut, NBA Chicago Bulls

Exerciţii  stretching

 

 

Serii de exerciţii menite să sporească elasticitatea corpului. Tonifiază muşchii şi redau mobilitatea articulaţiilor.
Potrivite pentru toate tipurile de vârstă, indiferent de sex.


 

image001.gif
image002.gif
image003.gif
image004.gif

        Cum funcţionează?       Încearcă-l pe pielea ta


Arcadia Cosmetic oferă clientelor sale (care achiziţionează minim un tratament cosmetic) posibilitatea de a încerca gratuit efectele tehnologiei Power Plate.
Nu mai sta pe gânduri.
Sună şi programează-te chiar astăzi. Află pe pielea ta ce poate face Power Plate.

Informaţii şi programări la telefon

                  021 318 48 74

 


Preţuri Power Plate


10 şedinte (plus 1 gratuită) -
100 Euro

Acceptăm credit cardurile