skip to content

 

Tratamente faciale cu produse profesioanale Holly Land,Juliette Armand,Dr.Kadir

Machiaj semipermanent

contur ochi, sprâncene,contur si pigmentare buze

Metabolic depresor

tonifiere, mărire sâni, masaj cu vacuum, masti plastice pentru sani

Solar

cremă specială pentru accelerare bronz, hranire si hidratare piele 

Epilatii

ceară de unică folosinţă

 


Se acceptă plata prin credit card. Puteţi consulta preţurile serviciilor noastre pe website. Dacă doriţi informaţii suplimentare despre preţuri şi oferte speciale, le puteţi solicita telefonic la 021.318.48.74.

La Arcadia Cosmetic Center poţi alege dintr-o gamă variată de tratamente şi servicii pentru faţă şi corp. În funcţie de nevoile tale vei primi recomandările noastre pentru cele mai potrivite tratamente.  Îţi răsplătim fidelitatea cu oferte speciale pentru abonamente. Te invităm să ne contactezi pentru a descoperi mai multe informaţii despre tratamentele pentru faţă şi corp Arcadia .

 

Produse Intraceuticals ARCDIA COSMETIC CENTER va ofera sansa de a testa si de a va bucura de noua tehnologie anti-ageing INTRACEUTICALS, ce se bazeaza pe o serie de tratamente cu infuzie de oxigen hiperbaric. INTRACEUTICALS este tratamentul facial folosit de catre cele mai selective clinici si saloane de infrumusetare din toata lumea. Aveti asadar posibilitatea de a opta in cabinetul nostru pentru unul dintre cele patru scheme de tratamente faciale INTRACEUTICALS, adaptabile fiecarui tip de ten in parte: programul de Reintinerire, programul de Opulenta, programul Atoxellene si programul Clarity.     

Apple Serum Dr Kadir